Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Symbol:
1000783
Dostępność:
Duża dostępność
84
szt.
Cena:1969.60
Cena:1969.60
szt.
Zamówienie telefoniczne: 453107037
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
Kurier (Pobranie)0
Odbiór osobisty0
Kurier0
Paczkomaty InPost12
Poczta Polska35
Poczta Polska (Pobranie)40
Kod kreskowy:
EAN:
8711369225448
Numer producenta: HENDI 225448 Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Cechy produktu:
- Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze,
- Idealne do restauracji typu a la carte,
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu,
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw,
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od 35 do 90deg;C z dokładnością co do 0,1deg;C,
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej,
- Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową,
- Urządzenie posiada prosty i duży wyświetlacz,
- Kran pozwala spuścić wodę z urządzenia po zakończonym gotowaniu,
- Pojemność 20 l, urządzenie jest kompatybilne z pojemnikami GN 1/1.
Parametry techniczne:
- Wymiary - 540 x 335 x (H) 310 mm
- Pojemność - 20 l
- Moc - 600 W
- Napięcie - 230 V
- Regulacja temperatury - 35-90deg;C
- Waga - 11 kg
W zestawie:
- Urządzenie do gotowania potraw sous vide
- Separator
- Instrukcja
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.