Darmowa dostawa od 140 PLN

Blacha piekarnicza cukiernicza Convectomat 60x40cm wys. 2cm

Symbol: 1019135

Dostępność: Duża dostępność

Cena: 243.92

Cena: 243.92

szt.
Zamówienie telefoniczne: 453107037

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Kod producenta: 890387
Praktyczna i uniwersalna blacha Convectomat marki Hendi o rozmiarze 600 x 400 x 20 mm znajdzie zastosowanie w każdej kuchni. Dzięki użyciu materiałów najwyższej jakości blacha jest łatwa w utrzymaniu czystości, higieniczna i bezpieczna dla zdrowia. Odporna na wysokie temperatury, odpowiednio użytkowana będzie służyć przez długie lata.
Cechy produktu:
  • - Kąty proste umożliwiają maksymalne wykorzystanie gotowego produktu i łatwiejsze szacowanie foodcost-u, regularność porcji i wyższy zysk produkcyjny,
  • - Warstwa fitnon stick - marmurkowa powierzchnia zabezpiecza przed przywieraniem, pieczenie z 90% redukcją tłuszczów,
  • - Bezzapachowa emaliowana stal nie emituje przykrych zapachów w wysokich przedziałach temperatur - odporność termiczna do 300deg;C,
  • - Dno i ścianki o podwyższonej grubości 1 mm to gwarancja utrzymania stabilnej temperatury na całej powierzchni blachy. Pojemnik nie przypieka miejscowo.
  • - Rant o szerokości 20 mm (z wszystkich stron) umożliwia osadzenie blachy w ekspozytorach sprzedażowych i tzw. "sprzedaż z blachy",
  • - Solidna konstrukcja zapobiega deformacji, blacha stabilnie leży w prowadnicach komory piekarnika, nie ulega odkształceniu

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 890387
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Wytrzymałość na maksymalną temperaturę (deg;C) - 300
  • - Materiały - Emaliowane
  • - Możliwość piętrowania - Nie
  • - Wysokość - 20
  • - Długość - 600
  • - Szerokość - 400

W zestawie:
  • - Blacha piekarnicza 60 x 40 cm
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: